Vi har de siste 14 dagene klargjort Youwell plattformen for helsenorge.no. Det betyr at et av de digitale selvmestringsverktøyene som Helse Bergen har utviklet nå er tilgjengelig i verktøyskatalogen til helsenorge.no. Vi har vært gjennom en ROS analyse og kjørt penetrasjonstester for å kunne etterkomme kravene til sikker håndtering av pasientinformasjon. For Youwell er dette en milepæl og åpner opp for mange nye muligheter. Verktøyet som er tilgjengelig på helsenorge.no er for mestring av angst, uro og bekymringer og finnes her

https://lnkd.in/dHQyCZD

 

Et innovativt verktøy for mental og fysisk helse.
Youwell AS ble etablert i 2015 av Sonat Consulting AS.

Besøksadresse :

C. Sundts gate 17-19, 5008 Bergen

Postadresse :

Postboks 234 Sentrum, 5804 Bergen

Kontakt :

post@youwell.no

Org.nr :

916 293 739