Fin artikkel i BA om UngSpotlight. Det varmer å høre om Ava som tidligere gruet seg for presentasjoner så mye at hun ble syk, og nå etter å ha forsøkt det digitale selvhjelpsverktøyet har fått kontroll over nervene og fått en helt ny skolehverdag.
 
Presentasjonsangst er veldig vanlig, og det er derfor en ekstra stor milepæl for oss i Youwell at selvhjelpsverktøyet nå skal bli gjort tilgjengelig av Helsedirektoratet, som et gratis tilbud for alle landets ungdommer. I høst kommer det på ung.no!
 
UngSpotlight er utviklet i samarbeid med INTROMAT ved Helse Bergen og finansiert av Norges Forskningsråd
 
 
 

 

Et innovativt verktøy for mental og fysisk helse.
Youwell AS ble etablert i 2015 av Sonat Consulting AS.

Besøksadresse :

C. Sundts gate 17-19, 5008 Bergen

Postadresse :

Postboks 234 Sentrum, 5804 Bergen

Kontakt :

post@youwell.no

Org.nr :

916 293 739