Verktøy for digitale intervensjoner

Youwell utvikler innovative digitale verktøy og tjenester for trening og behandling av psykiske og somatiske lidelser.

Kontakt oss

Våre Løsninger

Progress yourself

Youwell som plattform

Youwell er en digital plattform rettet mot bevist kognitiv trening for å utvikle bedre helse. Plattformen retter seg mot Youwell Creator, Youwell Terapeut Portal, Youwell Digital Intervention.

Youwell Creator  

Creator er et effektivt verktøy for spesialister som ønsker å utvikle sine egne digitale helsetjenester og intervensjoner. Det kan være program for trening, rehabilitering og behandling. Verktøyet gir mulighet for å lage screening, opplæringsmoduler med multimedia og oppgaver.

Youwell Terapeut Portal 

Terapeutportalen gir terapeuten mulighet til å kartlegge, tilpasse trening, rehabilitering eller behandling til den hjelpetrengende, og følge progresjonen. Den hjelpetrengende kan få tilgang til en app der det tilpassede programmet er tilgjengelig.

Youwell
Digital Intervention 

Youwell har utviklet mange digitale intervensjoner i samarbeid med Helse Bergen, Helse Fonna og Universitetet i Bergen, og er nå i gang med å utvikle intervensjoner sammen med Helse i Hardanger.

Vi har utviklet
digitale intervensjoner for:

  • Voksne med ADHD  MinADHD
  • Voksne som opplever rest symtomer etter depresjon  RestDep
  • Kvinner som har opplevd alvorlig underlivskreft  Gynea
  • Barn og unge med sosial angst  UngSpotLight
  • Mestring av uro og bekymring ifm covid-19 pandemien  Co-mestring

Intervensjonene er under utprøving på pasienter og effektene av dem skal dokumenteres før gjøres tilgjengelig.
Ta kontakt med oss dersom det er interesse for å se nærmere på intervensjonene.

AKTUELT

Vi søker ny forretningsutvikler

Vi søker ny forretningsutvikler

Youwell søker ny forretningsutvikler Vil du være med på å skape fremtidens løsninger for helsesektoren? Youwell er et utviklingsselskap som i over 5 år har utviklet fremtidsrettede verktøy for...

Velkommen Adrian!

Velkommen Adrian!

Denne uken ønsker vi vår nye systemutvikler Adrian Heggernes velkommen til Youwell.  Adrian kommer fra Frekhaug, som er et lite tettsted utenfor Bergen. Han er nyutdannet med bachelorgrad innenfor...

[ViMo webinar] Hvordan lage en forebyggende plan

[ViMo webinar] Hvordan lage en forebyggende plan

ViMo kickstarter det nye skolesemesteret med å invitere til gratis webinar fredag 27. august kl 13 - 14 med Siv Marie Øyjord og Ingeborg Marie Halvorsen fra Helse Fonna HF. Tema for webinaret er å...

Velkommen Magnus!

Velkommen Magnus!

Magnus er født og oppvokst ute på Holsnøy, gjennom oppveksten har han alltid hatt stor interesse for pc og teknologi. Nyutdanna med bachelor i IT fra universitetet i Bergen har han bygget kompetanse...

om oss

Vi har som ambisjon å være den fremste leverandør av verktøy for å utvikle og tilby digitale helsetjenester og intervensjoner. Dagens helsevesen står overfor en transformasjon fra fysiske behandlingssteder til virtuelle. Vi skal understøtte virksomheter i denne transformasjonen.

Youwell er i dag en industripartner til Helse Bergen IKT Fyrtårnprosjekt INTROMAT og en industripartner til Helse Bergen Senter for forskningsdrevet innovasjon – Mental Mobile Healthcare. Våre løsninger er utviklet i tett samarbeid med Helse Bergen.

Her kan du se hvordan en psykolog og doktorgradsstipendiat benytter Youwell Creator og Youwell Terapeut Portal til å utvikle en digital intervensjon for Rest depresjon, kalt RestDep. Den er benyttet på over over 100 pasienter.

Besøksadresse :

C. Sundts gate 17-19, 5008 Bergen

Postadresse :

Postboks 234 Sentrum, 5804 Bergen

Kontakt :

post@youwell.no

Org.nr :

916 293 739