Møt vårt team

Youwell er etablert i 2015 og eies av Sonat Consulting Bergen,
Vestlandets innovasjonsselskap og nøkkelmedarbeidere.

Jonny Klemetsen

Daglig leder

Jonny er grunder og daglig leder i Sonat Bergen. Han startet IT karrieren på gutterommet i 1980 da han fikk sin første datamaskin som var en TI 99/4A De første utviklingsprosjektene var spillutvikling på hjemmedatamaskinen. i 1984 gikk turen til NTNU hvor han tok en master i Marinteknikk.Som daglig leder i Sonat er Jonny opptatt av at ansatte i Sonat får den nødvendige støtte til å kunne utvikle seg som fagperson og menneske.
Jonny trives i hverdagen at å se at andre lykkes. Det kan være seg gode kollegaer eller kunder. Fritiden brukes til å lade batteriene med musikk, fotball på TV eller trening der løping og vekttrening er hovedaktiviteten. Har en datter som også er teknologiinteressert og studerer matematikk på NTNU og skal ut i arbeidslivet i løpet av 2022.

Per Kåre Otteren

Utviklingssjef

Per Kåre er en munter friluftsgutt fra Fana. Han er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra NTNU og har siden 2006 jobbet som utvikler, arkitekt og teamlead. Han har bidratt på både vellykkede og feilslåtte prosjekter så han har ofte en god eller dårlig erfaring å dra nytte av. Han har erfaring fra et mangfold av bransjer som helse, olje og gass, finans, reiseliv, underholdning og bydrift.

Per Kåre har fullstack-kompetanse og har både vært med på JavaScriptets overgang fra jquery via Knockout og Angular til React og Vue, og fulgt .NET sin historie fra første versjon ble lansert under hans studietid til dagens og morgendagens utgave. Per Kåre er aktiv bruker av skytjenester og er for tiden dypt inne i Azures vidunderlige verden. Per Kåre valgte å jobbe for Sonat fordi her er han med å bygge sin egen arbeidsplass.

Øyvind Grimsgaard

Forretningsutvikler

Øyvind er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fordypning i organisasjon, strategi og ledelse. Han har gjennomført Gründerskolen på Universitetet i Toronto hvor han utviklet en digital helsetjeneste for kronikere.

Med en kombinert yrkesbakgrunn fra flere oppstartsselskaper og forlagsbransjen, kan Øyvind vise til lang erfaring fra entreprenørskap og forretningsutvikling. Han har også erfaring fra helsesektoren gjennom å ha jobbet som legesekretær. Øyvind vil ha ansvar for å kommersialisere Youwell sine tjenester, og brenner for innovativ teknologi som har en langvarig positiv innvirkning på helseutfordringer.

Li-Hsuan Chen

Senior UX/UI designer

Li-Hsuan har jobbet med UX / UI / GUI-design i teknologisektoren i både Norge og Taiwan i mange år. Hun har en Bachelor of Science og Master of Design som gjør henne rustet til å oversette forskjellig informasjon til interaksjonsdesign, for eksempel medisinsk vitenskap til visuell kommunikasjon. Hun har skapt gjennom mer enn ti bruksmodell patenter basert på innovasjon i UX og UI design.

Li-Hsuan er også en stor fan av kognitiv nevrovitenskap at hun trekker inspirasjon fra. Hun elsker yoga, dans og matlaging, hvis hun ikke designer en app, så designer hun et måltid.

 

Astrid Hamre-Os

Systemutvikler

Astrid er en østlending fra Valdres som forvillet seg til regnfylte Bergen for mange år siden.
Hun har en master i IT fra Universitetet i Bergen, hvor hun arbeidet med å utvikle en helseapplikasjon for studenter. Tidligere har hun jobbet med frontendutvikling for interne og eksterne systemer i eiendomsbransjen.

Hun er i tillegg utdannet sykepleier. Hun brenner for programmering og evner å skape gode brukeropplevelser i krysningen av IT og Helse. Med sin tverrfaglige erfaring både fra helsesektoren og IT har Astrid det perfekte utgangspunktet for å skape fremtidens digitale helseløsninger.

Magnus Hopland

Systemutvikler

Magnus er født og oppvokst ute på Holsnøy, gjennom oppveksten har han alltid hatt stor interesse for pc og teknologi. Nyutdanna med bachelor i IT fra universitetet i Bergen har han bygget kompetanse innenfor AI, systemutvikling, UX, og programmering, blant annet i Python og Javascript.

Magnus bruker mye av fritiden på å oppleve Norge gjennom lange turer på motorsykkelen. Ellers spiller han frisbeegolf på de lokale banene i Nordhordland når været tillater det.

 

 

Adrian Heggernes

Systemutvikler

Adrian kommer fra Frekhaug, som er et lite tettsted utenfor Bergen. Han er nyutdannet med bachelorgrad innenfor Informasjonsvitenskap, fordi data har vært en interesse siden han var ung. Graden har gitt han kompetanse hovedsakelig innenfor programmering og han trives godt med både backend og frontend.

Er været fint tilbringer han dagene på den lokale frisbeegolf banen, men hvis været er dårlig er det styrketrening med venner det ofte går i.

 

 

Besøksadresse :

C. Sundts gate 17-19, 5008 Bergen

Postadresse :

Postboks 234 Sentrum, 5804 Bergen

Kontakt :

post@youwell.no

Org.nr :

916 293 739