top of page

Godt nytt år og velkommen kompetanse

Vi starter det nye året med å ønske Terje Tjervaag velkommen til Youwell AS🤝 Vi er veldig glade for å få Terje med i teamet vårt som sikkerhetssjef og senior utvikler med spesialkompetanse innen native apper og universell utforming.


Terje har bred erfaring fra 20 år som utvikler, konsulent og team- og prosjektleder. Selv om han innerst inne er en nerd som stadig er like betatt av piksler på en skjerm som da han var 10 så trives han aller best i skjæringspunktet mellom datamaskin og menneske, enten det med å utvikle brukerrettede løsninger eller å hjelpe et utviklingsteam skikkelig opp i flyt.


Terje har de siste årene jobbet i bank og finans som teamleder og iOS-utvikler for appteamene til henholdsvis Sbanken – et konsept fra DNB og Sparebanken Vest. Fra det tar han med seg en stor interesse for sikkerhet i utvikling, og har tidligere erfaring fra penetrasjonstesting og sikkerhetsrådgivning.


På fritiden driver Terje med musikk og trakterer alle klovneinstrumentene banjo, trombone og trekkspill, selv om det er og blir gitar han kjenner seg mest hjemme på.37 visninger

Comments


bottom of page