OM OSS

Youwell fokuserer på mestring, bedring og positiv helse:
«We wish you well».

Sammen bygger vi morgendagens helsetjeneste

Vi har som ambisjon å være den fremste leverandør av verktøy for å utvikle og tilby digitale helsetjenester og intervensjoner. Dagens helsevesen står overfor voksende helseutfordringer, og vi ønsker å understøtte virksomheter i å mobilisere pasientens egne ressurser og effektivisere måten vi leverer helsetjenester på.

Vårt team

Youwell ble etablert i 2015 og er eid av Sonat og VIS. Vi er et dedikert team på 7 personer in-house og i konsernet har vi med oss 70 utviklere og tjenestedesignere.

Du tar vare på andre. Vi tar vare på deg.

Youwell plattformen er utviklet spesielt for helseforetak, kommuner, klinikker, institusjoner og privatpraktiserende, og er bygget på årevis med klinisk forskning. Vi skal forbedre kvaliteten og sikkerheten til helsevesenet, og øke effektiviteten internt samt leveringen av deres tjenester. Youwell skal bygge verktøy for å øke helseferdigheter og -kunnskap i samfunnet, og bidra til bedring og positiv helse.

Vi i Youwell

Lytter

Vi setter bruker og kunde i fokus, og lytter for å få en felles forståelse. Dere kan helse. Vi kan teknologi.

Lærer

Vi er et dynamisk selskap som er dedikerte til å lære hvordan vi best mulig kan levere digitale verktøy for våre kunder og brukere.

Innoverer

Vi ønsker å løse betydningsfulle problemer med å være en innovatør av kvalitetsfulle helsetjenester.

Øyvind Grimsgaard

CEO

Øyvind er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fordypning i organisasjon, strategi og ledelse. Han har gjennomført Gründerskolen på Universitetet i Toronto hvor han utviklet en digital helsetjeneste for kronikere.

Med en kombinert yrkesbakgrunn fra flere oppstartsselskaper og forlagsbransjen, kan Øyvind vise til lang erfaring fra entreprenørskap og forretningsutvikling. Han har også erfaring fra helsesektoren gjennom å ha jobbet som legesekretær.

Øyvind er daglig leder i Youwell, og brenner for innovativ teknologi som har en langvarig positiv innvirkning på helseutfordringer.

e: oyvind.grimsgaard@youwell.no

m: +47 976 72 914 

 

Per Kåre Otteren

CTO

Per Kåre er en munter friluftsgutt fra Fana. Han er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra NTNU og har siden 2006 jobbet som utvikler, arkitekt og teamlead. Han har bidratt på både vellykkede og feilslåtte prosjekter så han har ofte en god eller dårlig erfaring å dra nytte av. Han har erfaring fra et mangfold av bransjer som helse, olje og gass, finans, reiseliv, underholdning og bydrift.

Per Kåre har fullstack-kompetanse og har både vært med på JavaScriptets overgang fra jquery via Knockout og Angular til React og Vue, og fulgt .NET sin historie fra første versjon ble lansert under hans studietid til dagens og morgendagens utgave. Per Kåre er aktiv bruker av skytjenester og er for tiden dypt inne i Azures vidunderlige verden. Per Kåre valgte å jobbe for Sonat fordi her er han med å bygge sin egen arbeidsplass.

e: perkare.otteren@youwell.no

m: +47 911 73 545

Camilla Lindelid Strand

CBO

Camilla er utdannet produktutvikler og forretningsutvikler og er spesialisert innen strategi og ledelse av innovative prosesser. Hun har over 10 års erfaring som prosjektleder på tvers av sektorer og fagfelt med utviklingsarbeid i alle ledd av verdikjeden. Camilla jobber bredt, flerfaglig og brukersentrert og brenner for innovativ og bærekraftig utvikling som skaper varig verdi og utgjør en forskjell i samfunnet.

Fritiden liker Camilla å tilbringe ute i naturen, på verkstedet eller med en god bok.

e: camilla.strand@youwell.no

m: +47 932 44 131

Li-Hsuan Chen

Senior UX/UI designer

Li-Hsuan har jobbet med UX / UI / GUI-design i teknologisektoren i både Norge og Taiwan i mange år. Hun har en Bachelor of Science og Master of Design som gjør henne rustet til å oversette forskjellig informasjon til interaksjonsdesign, for eksempel medisinsk vitenskap til visuell kommunikasjon. Hun har skapt gjennom mer enn ti bruksmodell patenter basert på innovasjon i UX og UI design.

Li-Hsuan er også en stor fan av kognitiv nevrovitenskap at hun trekker inspirasjon fra. Hun elsker yoga, dans og matlaging, hvis hun ikke designer en app, så designer hun et måltid.

 

Astrid Hamre-Os

Systemutvikler

Astrid er en østlending fra Valdres som forvillet seg til regnfylte Bergen for mange år siden.
Hun har en master i IT fra Universitetet i Bergen, hvor hun arbeidet med å utvikle en helseapplikasjon for studenter. Tidligere har hun jobbet med frontendutvikling for interne og eksterne systemer i eiendomsbransjen.

Hun er i tillegg utdannet sykepleier. Hun brenner for programmering og evner å skape gode brukeropplevelser i krysningen av IT og Helse. Med sin tverrfaglige erfaring både fra helsesektoren og IT har Astrid det perfekte utgangspunktet for å skape fremtidens digitale helseløsninger.

Magnus Hopland

Systemutvikler

Magnus er født og oppvokst ute på Holsnøy, gjennom oppveksten har han alltid hatt stor interesse for pc og teknologi. Nyutdanna med bachelor i IT fra universitetet i Bergen har han bygget kompetanse innenfor AI, systemutvikling, UX, og programmering, blant annet i Python og Javascript.

Magnus bruker mye av fritiden på å oppleve Norge gjennom lange turer på motorsykkelen. Ellers spiller han frisbeegolf på de lokale banene i Nordhordland når været tillater det.

 

 

Adrian Heggernes

Systemutvikler

Adrian kommer fra Frekhaug, som er et lite tettsted utenfor Bergen. Han er nyutdannet med bachelorgrad innenfor Informasjonsvitenskap, fordi data har vært en interesse siden han var ung. Graden har gitt han kompetanse hovedsakelig innenfor programmering og han trives godt med både backend og frontend.

Er været fint tilbringer han dagene på den lokale frisbeegolf banen, men hvis været er dårlig er det styrketrening med venner det ofte går i.

 

Jonny Klemetsen

Styreleder

Jonny er grunder og daglig leder i Sonat Bergen. Han startet IT karrieren på gutterommet i 1980 da han fikk sin første datamaskin som var en TI 99/4A De første utviklingsprosjektene var spillutvikling på hjemmedatamaskinen. i 1984 gikk turen til NTNU hvor han tok en master i Marinteknikk. Som daglig leder i Sonat er Jonny opptatt av at ansatte i Sonat får den nødvendige støtte til å kunne utvikle seg som fagperson og menneske.

Jonny trives i hverdagen at å se at andre lykkes. Det kan være seg gode kollegaer eller kunder. Fritiden brukes til å lade batteriene med musikk, fotball på TV eller trening der løping og vekttrening er hovedaktiviteten. Han har en datter som også er teknologiinteressert og har studert matematikk på NTNU.

Partnere

Youwell er i dag en industripartner til INTROMAT (Helse Bergen IKT Fyrtårnprosjekt) og Forhelse – Forskningssenter for digitale psykiske helsetjenester (Helse Bergen sitt SFI). Vi er innovasjonspartner med Helse Fonna, Helse i Hardanger, Bergen kommune, Universitetet i Bergen, RBUP Øst og Sør, Solli DPS, Gard og Brorson & Sande.
Våre løsninger er utviklet i tett samarbeid med våre partnere.

åpen søknad

Vi søker alltid etter gode talenter.
Send oss en epost på post@youwell.no med din CV, litt om hvem du er og hvorfor du har lyst til å jobbe sammen med oss.

 

 

Besøksadresse :

C. Sundts gate 17-19, 5008 Bergen

Postadresse :

Postboks 234 Sentrum, 5804 Bergen

Kontakt :

post@youwell.no

Org.nr :

916 293 739